-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:7539 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

خانمي 35 ساله و متأهل ام و يك پسر 17 ساله دارم. مدتي است به خانمي كه 33 سال دارد و متأهل نيست، علاقهمند شدهام. او براي من خيلي زحمت كشيد، چون بنده بيمار هستم. دوست دارم براي اين كه از اموالم به او ارث برسد، او را به فرزند خواندگي قبول كنم. آيا مي توانم از اين طريق او را وارث قانوني خود قرار دهم؟

خواهر گرامي! آرزوي سلامتي و شفاي تان را از خداوند متعال داريم. خداوند به تمامي بيماران مخصوصاً به شما لباس عافيت بپوشاند و شما را مشمول لطف و مرحمت خويش قرار دهد. از اين كه مدت مديدي است بيمار هستيد، با اين حال از خداوند راضي هستيد، جاي شكر و سپاس دارد. مسلّماً آن خانم كه شما را ياري كرده، از اجر و مزد الهي بي بهره نخواهد بود.

خواهر گرامي، اگر كسي پسر يا دختري را به فرزند خواندگي انتخاب كند، چه فرد كوچك و كم سالي باشد و چه سنش بالا باشد، فرزند حقيقي انسان نميشود، به طوري كه بتواند ارث ببرد و يا بر مرد يا زن و پسر خانواده محرم باشد.

بنابراين بعد از فوت شما ارث به او نخواهد رسيد، ولي اگر بخواهيد كمكي به او بنماييد، مي توانيد مقداري از اموال خود را به او ببخشيد و به او هديه كنيد و يا وصيت نماييد بعد از فوتتان به او بدهند.

در صورت وصيت تا ثلث اموالتان مي تواند به وي برسد اما در صورتي كه وصيت بيش از ثلث باشد، بايد با اجازه ورثه (پسر و شوهرتان) باشد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.